Blog
IELTS : International English Language Testing System
آیا هر زبان آموزی نهایتا باید به فکر آیلتس باشه؟
این روزها یکی از دلایل اصلی که اکثر زبان آموزها برای یادگیری زبان دارند، شرکت در آزمون آیلتس هست . اما اینکه چرا باید برای همچین آزمونی هزینه و وقت صرف کنند دقیقا مشخص نیست. هزینه هزینه آیلتس در زمان نوشتن این مقاله با در نظر گرفتن قیمت تقریبی دوره های آمادگی آزمون، بیش از شش میلیون تومان است. در حقیقت برخی زبان آموزها به غلط موفقیت در آزمون آیلتس رو هدف نهایی یادگیری زبان در نظر میگیرند که به احتمال زیاد نتیجه تبلیغات گسترده برای تشویق افراد به شرکت در این آزمون و تامین تقاضا برای بازار گسترده ای است که حواشی این آزمون در کشور ایجاد شده. اکثر متقاضانی که در این سال ها برای آمادگی آزمون آیلتس به من مراجعه کردند، به جز عده کمی که برای تکمیل مدارک مهاجرت واقعا به این مدرک نیازفوری داشتند، اطلاعات درستی از ماهیت و هدف این آزمون نداشتند و در نتیجه در میانه راه با دیدن سختی های این مسیر به راحتی تغییر جهت دادند. با هدف آگاهی دادن به زبان آموزها قبل از اقدام و صرف هزینه و وقت، در این مقاله اطلاعات کلی از ماهیت آزمون، منابع معتبرو رایگان آزمون آیلتس، معیار نمره دهی و هر آنچه که برای قدم اول نیاز هست رو آوردم. پاسخگوی سوال های شما در کامنت ها هستم.
آزمون آیلتس چیست؟
آزمون آیلتس برای اولین بار 30 سال پیش برگزار شد و حالا یکی از رایج ترین و قدیمی ترین آزمون های بین المللی برای تعیین سطح زبان انگلیسی افراده. معمولا توسط افرادی هدف قرار میگیرد که قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و یا مهاجرت دارند. مدرک این آزمون فقط برای مدت دوسال اعتبار داره . در گذشته مدرک آیلتس بیشتر در اروپا مورد پذیرش بود اما امروزه اکثر موسسات آموزشی، دانشگاه ها و موسسات کاری در سراسر جهان آن را میپذیرند. برای مهاجرت به کشورهایی مثل استرالیا، انگلیس، نیوزلند، کانادا و برخی کشورهای دیگه باید مدرک آیلتس ارائه بشه.
فارغ از نمره ای که در این آزمون میگیرید، اعتبار مدرک آیلتس در خارج از ایران فقط دو سال است.
کدام نوع آزمون آیلتس برای من مناسب است؟
آزمون آیلتس در دو ماژول آکادمیک و جنرال برگزار می شه که با توجه به اینکه هدف شما از آزمون چیه باید انتخاب بشه؛ آیلتس آکادمیک به طور کلی سطح زبان شما را برای حضور در محیط های آکادمیک و تحصیلی مورد سنجش قرار می ده. در واقع میزان آمادگی شما برای مطالعه و تحصیل به زبان انگلیسی مشخص میشه. آیلتس جنرال کارایی سطح زبان انگلیسی شما را برای کاربرد روزمره و حضور در محیط های کاری و اجتماعی مورد سنجش قرار می ده.در این آزمون هر چهار مهارت زبانی وجود دارد و نمرات همه آنها با هم برابر است.
آیلتس معمولا توسط افرادی هدف قرار میگیرد که قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و یا مهاجرت دارند
نمره : ردی یا قبولی
این سوالی هست که بعضا پرسیده میشه. در واقع نمره ردی یا قبولی برای این آزمون معنی نداره؛ بازه نمره هر مهارت بین 0 تا 9 بوده و نمره نهایی از میانگین گیری بین چهار نمره بدست می آید. رند شدن نمره نهایی آیلتس به سمت بالا یا به سمت پایین تحت سیاست های خاصی انجام می شه، اما اغلب ممتهن های آزمون اظهار میکنند که بیشتر مواقع نمره به سمت پایین رند میشود. اینکه چه نمره ای مورد نیاز شماست باز برمی گرده به هدفی که براش آزمون می دید. قبل از اقدام به هر کاری باید بدونید که دانشگاه یا مرکزی که از شما مدرک آیلتس درخواست کرده چه نمره ای رو مد نظر داشته. این اطلاعات اغلب در سایت های مربوط به هر سازمان یا دانشگاه در دسترس قرار دارند.
مراکز معتبر برگزاری آزمون
موسسات بریتیش کانسیل در انگلستان و آی دی پی در استرالیا به طور مشترک مسئول برگزاری این آزمون در سراسر جهان هستند. تفاوت این دو موسسه در نحوه تصحیح آزمون رایتینگ است. در بریتیش کانسیل آزمون رایتینگ داخل خود مرکزبرگزاری هر کشور تصحیح میشه، اما در مراکز وابسته به آی دی پی آزمون رایتینگ به مرکز اصلی مستقر در استرالیا ارسال شده و در آنجا تصحیح میشه.
در پایان این دو وبسایت و همچنین وبسایت هایی که منابع معتبر و رایگان آیلتس، نمونه سوال ها و جواب های آزمون اسپکینگ و رایتینگ ، لیست تاپیک ها، معیار نمره دهی آیلتس و به طور کلی هر اطلاعاتی که به عنوان کاندیدای نو پای آیلتس نیازخواهید داشت رو در اختیارتون قرار دادم. اگر سوالی دارید درکامنتها بپرسید. در سریعترین زمان ممکن پاسخ میدم.
1 Comment
Leave a Reply Cancel reply
You must be logged in to post a comment.
[…] تحصیلات تکمیلی حتما نیاز به یک مدرک بین المللی زبان انگلیسی مثل آیلتس یا تافل داری. چقدر با این آزمونها آشنایی […]